UITGESTELD JUNI 2021: Comedy met Karel Declercq

HET CORONACABARET – de crisis weggelachen in één show. De quarantaine, de mondmaskers, de contacttracers… Karel Declercq brengt een live gespeelde corona-potpourri. Maar ook de andere actualiteit komt ruim aan bod. Spitse comedy over de actualiteit met sterke jokes, treffende imitaties en prachtige muzikale parodieën. Een aanstekelijk lachspektakel.

Locatie

Aartrijke 8211 Aartrijksestraat 9 Cultuurcentrum Jonkhove

De voorstelling wordt uiteraard coronaproof georganiseerd. Het publiek zit per bubbel aan een tafel met onderling voldoende afstand. Er is bediening aan tafel en er zijn nog voldoende andere maatregelen genomen om deze voorstelling op een veilige manier te laten doorgaan.

Voor gezinnen met jonge kinderen is er tijdens de voorstelling ook een gratis aparte kinderactiviteit. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen in een aparte ruimte genieten van een kindervoorstelling en -entertainment, terwijl de ouders de cabaretvoorstelling meepikken.

In de ticketprijs is tevens een drankbonnetje voorzien. Hiermee kan voor en na de voorstelling alsook tijdens de pauze een drankje aangekocht worden.

Deze activiteit is een samenwerking tussen de Gezinsbond, FERM, de Gemeente Zedelgem en 'Ik zomer West-Vlaams'.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.00

Ticketprijs incl. 1 drankje: €7 voor leden Gezinsbond/FERM en €10 voor niet-leden (kinderactiviteit gratis)

Inschrijven

Tickets kunnen aangevraagd worden via een mail naar aartrijke.gezinsbond@gmail.com. Je vermeldt hierin je naam, het aantal tickets (dit is dan meteen ook je 'bubbel') en je lidnummer van de Gezinsbond of FERM indien je dit hebt. Hierop ontvang je dan een mail terug met de betalingsmodaliteiten alsook specifieke coronarichtlijnen. Gelieve bij de inschrijving tevens te vermelden hoeveel kinderen er eventueel zouden aansluiten bij de gratis kinderactiviteit.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.