POP-UP ABC

Hou je ook van gezellige zomeravonden? Dan is onze ‘Pop-Up ABC zeker iets voor jou! Een mix van Animatie, Bar en Camping. Een campingbar incl. cocktail, mocktail en barbecueworsten, doorlopend kinderspelen (springkasteel, eendjesspel, …), groot groepsspel voor het ganse gezin (spel zonder grenzen), waterspelletjes, gezellig kampvuur met karaoke en snacks. Kortom: een leuke avond voor jong en oud

Locatie

Aartrijke 8211 Zeeweg Zuid 3 Pop-up Camping 2019

HOU JE OOK VAN GEZELLIGE ZOMERAVONDEN?

Dan is onze ‘Pop-Up ABC zeker iets voor jou! Dit jaar zijn we te gast in de Zeeweg Zuid 3 te Aartrijke.
op zaterdagavond 17 augustus vanaf 18u met GRATIS toegang!

- campingbar incl. cocktail, mocktail en barbecueworsten
- doorlopend kinderspelen (springkasteel, eendjesspel, …)
- groot groepsspel voor het ganse gezin (spel zonder grenzen)
- waterspelletjes bij warm weer (reservekledij aangeraden)
- gezellig kampvuur met karaoke en lekkere kampvuursnacks
- mogelijkheid om te overnachten (zie verder)
- kortom: een leuke avond voor jong en oud …

OVERNACHTEN? DAT KAN!
met tent, campingcar, wagen, …

REGENWEER?
Bij regenweer gaat de activiteit niet door. Alle ingeschrevenen krijgen op donderdagavond 15 augustus een mailtje met de bevestiging of de pop-up camping al dan niet doorgaat.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
13.00

Voor de all-in formule (zie eerder): tot 12 jaar: GRATIS / Leden (gezinsbond of landelijke gilde: € 13 / Niet leden €16.

Vrije toegang = GRATIS.

Inschrijven

Om gewoon een bezoekje te brengen hoef je je niet in te schrijven en is er vrije en GRATIS toegang. Zij die de all-in formule willen met inbegrip van: 2 barbecueworsten, enkele drankjes, doorlopende animatie, deelname aan activiteiten, kampvuur met karaoke, lekker ontbijt 's morgens, moeten zich op voorhand inschrjiven en betalen een forfaitair bedrag (zie verder).

Inschrijven doe je digitaal via www.aartrijke.gezinsbond.be of mailtje naar isabelle.vervenne@telenet.be of luc.neyens@scarlet.be met vermelding van naam, aantal kinderen, volwassenen. Je inschrijving is definitief na overschrijving op reknr BE62 7381 0100 0361 van Landelijke Gilde Aartrijke.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Okt 19
Locatie

Aartrijke