Tweedehandsbeurs

This activity is closed. View all new activities.

Wij kiezen ervoor om onze tweedehandsbeurzen te organiseren volgens het principe van kapstokverkoop. Dit heeft zo z'n voordelen voor zowel kopers als verkopers. Wij stallen dan alle voorwerpen per soort en hangen de kledij volgens kledingmaat. Dit is zeer handig voor potentiële kopers die zo snel interessante koopjes terugvinden.

Praktisch

Target audience
0
For whom?
Iedereen

This activity is closed. View all new activities.

Vragen? Contacteer onze vrijwilliger

DEELNEMEN

Verkopers kunnen zich komen inschrijven op  22 JANUARI 2022. De inschrijvingen zijn beperkt dus geven we van 9u30 tot 10u00 voorrang aan onze leden. Vanaf 10u00 tot 10u30 kunnen ook niet-leden zich komen inschrijven. De inschrijvingen verlopen in Cultuurcentrum JONKHOVE, Aartrijksestraat 9 te Aartrijke.

KOSTPRIJS:    Leden  € 2   /  Niet leden  € 6

Om zeker te zijn van een lijst kun je via deze LINK op voorhand een lijst reserveren. Met één lijst kun je 42 stuks verkopen, gaande van baby-, kinder- en volwassenkledij alsook speelgoed, boeken, fietsen, brokante en antiek.

Als verkoper breng je op 12 FEBRUARI 2022 de artikelen en de ARTIKELLIJST, die je ontving bij inschrijving en die je hier ook digitaal kunt downloaden*, naar het Cultuurcentrum Jonkhove tussen 9u30 en 11u. Wij zetten alles uit voor de verkoop volgens nummer, wij staan volledig in voor de verkoop. 's Avonds kom je de niet-verkochte artikelen ophalen tussen 17u00 en 17u30u.

* het bestand opent in google drive, vervolgens klik je op bestand en dan op downloaden waarna je kiest voor Excel.

Meer activiteiten

Ma Jul 04
Locatie

Aartrijke

Di Aug 16
Locatie

Aartrijke