Tweedehandsbeurs

Wij kiezen ervoor om onze tweedehandsbeurzen te organiseren volgens het principe van kapstokverkoop. Dit heeft zo z'n voordelen voor zowel kopers als verkopers. Wij stallen dan alle voorwerpen per soort en hangen de kledij volgens kledingmaat. Dit is zeer handig voor potentiële kopers die zo snel interessante koopjes terugvinden.

Locatie

Aartrijke 8211 Aartrijksestraat 9 Cultuurcentrum Jonkhove

Wij kiezen ervoor om onze tweedehandsbeurzen te organiseren volgens het principe van kapstokverkoop. Dit heeft zo z'n voordelen voor zowel kopers als verkopers. het houdt namelijk in dat verkopers op de verkoopdag zelf 's morgens hun spullen (voorzien van een prijsetiket) en een overzichtslijst bij ons binnenbrengen. 's Avonds komen zij dan gewoon hun overgebleven spullen terug ophalen. Zij krijgen dan ook het bedrag dat zij verkocht hebben uitbetaald. Let wel, 10% van dit bedrag gaat naar de Gezinsbond ter compensatie voor de organisatie. Wij stallen dan alle voorwerpen per soort en hangen de kledij volgens kledingmaat. Dit is dan weer handig voor potentiële kopers die zo snel interessante koopjes terugvinden.

Kopers vinden er allerlei spullen, zoals speelgoed, boeken, baby uitzet, fietsen, kledij alle leeftijden (ook voor volwassenen), autostoelen, enz ...

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
0.50

Inkom = €0,50 (kinderen tot 12 jaar gratis)

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Contacteer ons voor verdere vragen.

DEELNEMEN

Verkopers kunnen zich komen inschrijven op  28 SEPTEMBER 2019. De inschrijvingen zijn beperkt dus geven we van 9u30 tot 10u00 voorrang aan onze leden. Vanaf 10u00 tot 10u30 kunnen ook niet-leden zich komen inschrijven. De inschrijvingen verlopen in Cultuurcentrum JONKHOVE, Aartrijksestraat 9 te Aartrijke.

KOSTPRIJS:    Leden  € 2   /  Niet leden  € 6

Om zeker te zijn van een lijst kun je via deze LINK op voorhand een lijst reserveren. Met één lijst kun je 42 stuks verkopen, gaande van baby-, kinder- en volwassenkledij alsook speelgoed, boeken, fietsen, brokante en antiek.

Als verkoper breng je op 19 OKTOBER 2019 de artikelen en de ARTIKELLIJST, die je hier onder ook digitaal kunt downloaden, naar het Cultuurcentrum Jonkhove tussen 9u30 en 11u. Wij zetten alles uit voor de verkoop volgens nummer, wij staan volledig in voor de verkoop. 's Avonds kom je de niet-verkochte artikelen ophalen tussen 17u30 en 18u00u.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten