AFGELAST - Workshop Lichtgraffiti (vanaf 12 jaar)

Bij deze workshop komen geen spuitbussen en schetsboeken aan te pas. Wél een fototoestel. Lichtgraffiti is een speciale fototechniek die je toelaat om met licht te tekenen in een donkere ruimte en dat vast te leggen op beeld. Experimenteer in een donkere ruimte met licht en sluitertijden en kom zo tot een origineel digitaal fotoverhaal.

Locatie

Aartrijke 8211 Aartrijksestraat 9 Cultuurcentrum Jonkhove

Heb jij ook altijd al graag willen zien in het donker? Kom dan meespelen en maak zo je eigen wereld met behulp van lichteffecten, creëer geluiden en ontdek een nieuwe nachtelijke wereld die je tot hiertoe nog niet kende. Lichteffecten en fotografie staan centraal in deze workshop.
Wil je graag eens je creatieve talenten naar boven halen, kom dan zeker af. Het is zowel voor kinderen als voor jongeren.

Praktisch

Doelgroep
Jongeren (12j - 18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.00

Leden: 7€ / Niet-leden 12€

Het correcte bedrag dient op voorhand gestort te worden op het rekeningnummer BE70 7512 0543 4825, van de gezinsbond Aartrijke met de vermelding ‘Lichtgraffiti' en namen en leeftijden van de deelnemers, alsook het lidnummer van de Gezinsbond indien van toepassing.

Inschrijven

Via onderstaand contactformulier met vermelding van naam en leeftijd van de kinderen, alsook je e-mailadres en je lidnummer van de Gezinsbond indien je dit hebt. Let op: maximum 15 deelnemers per sessie, dus snel inschrijven is de boodschap! De inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.